Axial SMT10 Monster Truck Raw Builders Kit |

Ervaar overal de spanning van echte monster truck actie met de Axial® SMT10 Monster Truck RAW Builder’s Kit. Het robuuste 4WD-chassis biedt het perfecte platform voor de keuze van jouw favoriete carrosserie, banden en elektronica.
Axial heeft met dit model zijn aandacht gericht op het creëren van een monster truck-platform voor bashers die er een eigen draai aan willen geven. Dit is geresulteerd in de SMT10 Monster Truck RAW Builder’s Kit. Een schaalgetrouwe, vierwielaangedreven RC truck die een ideale basis biedt voor prestaties en realisme. Het SMT10 buisframe werd ontwikkeld voor maximale sterkte en heeft een extreem realistische uitstraling.
Het biedt een verscheidenheid aan schokdemper montagepunten voor afstellingsopties, met extra montagepunten op de kooi en op de as om de schokken desgewenst naar een meer schaal, verticale positie te verplaatsen. Aangesloten op de bewezen Axial AR60 as, neemt de 4-link ophanging van het SMT10-chassis alle obstakels op. De AX10 transmissie die bij de SMT10 Monster Truck RAW Builder’s Kit wordt geleverd, is ontworpen om het maximale uit het motorvermogen te halen. Het Dual Pad-slipper-systeem heeft een pad aan elke zijde van het tandwiel om het oppervlak te vergroten, wat resulteert in verbeterde afstemprecisie en betrouwbaarheid.
ean: 

prijs:  209.00  (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...