E-Flite F-16 Falcon 64mm EDF BNF Basic met AS3X en SAFE Select | 605482419748

De wereldberoemde F-16 Falcon werd veertig jaar geleden ontwikkeld voor de Amerikaanse luchtmacht. Dit eenmotorige toestel leverde baanbrekende gevechtstechnologie en vliegvaardigheden waarmee het nog steeds aan de top staat. Keer op keer bewijst de F-16 dat het een voortreffelijk gevechtsvliegtuig is. Naar verwachting zal het nog vele jaren dienst doen in de bewapening van vele landen wereldwijd. De E-Flite F-16 Falcon is een eerbetoon aan de originele F-16. Dit 64 mm EDF schaalmodel levert ongelofelijke prestaties. Het vliegen met dit toestel is zeer eenvoudig en heel erg gaaf.
Schaalmodel van het wereldberoemde gevechtsvliegtuig F-16
De E-Flite F-16 Falcon 64mm EDF jet is een fantastische replica van het bekendste en meest succesvolle gevechtsvliegtuig ter wereld. De combinatie van een 4S-compatibele borstelloze motor, een 40 ampère ESC en elfbladige turbine met hoge stuwkracht levert weergaloze prestaties. Dit wordt versterkt door het realistische geluid dat klinkt als een turbine. Het toestel is gemaakt van geavanceerd materiaal dat zorgt voor een lichtgewicht constructie met een lange levensduur. Je kunt er bovendien zeer precies mee vliegen. De stuurmogelijkheid van het neuswiel zorgt ervoor dat je er op de grond eenvoudig mee manoeuvreert. Het landingsgestel is verwijderbaar, zodat je het modelvliegtuig ook vanuit de hand kunt laten opstijgen. Onderdeel van de authentieke vormgeving zijn diverse gegoten details, een cockpit met piloot en optioneel aan te brengen externe brandstoftanks en geschut. Daarnaast is het toestel reeds voorzien van een uniek kleurenschema. Dit zorgt voor een grote zichtbaarheid en een flitsende verschijning. Het geheel is een F-16 modelvliegtuig dat garant staat voor ontzettend veel plezier!
Krachtige straaljager op schaal
Dit gave modelvliegtuig van E-Flite is uitgerust met een elfbladige turbine, een bijzonder krachtige borstelloze motor en een snelheidsregelaar (ESC) van 40 ampère. Door de combinatie met een 4S 2200mAh LiPo accu geniet je van fantastische vliegprestaties en snelheden. Het toestel reageert vrijwel onmiddellijk als je gas geeft. Het geluid dat het systeem produceert klinkt als de straalmotor van een echte F-16. Dit gebrul maakt de vliegervaring echt helemaal compleet.
Landingsgestel afneembaar
Afhankelijk van je wensen is het landingsgestel al dan niet te monteren. Met het landingsgestel is het mogelijk te taxiën, op te stijgen en te landen op gladde oppervlaktes. Als je het landingsgestel niet monteert, kun je sneller vliegen en het toestel vanuit je hand laten opstijgen.
Modelvliegtuig met exclusieve technologieën
Dit schaalmodel van de F-16 is uitgerust met exclusieve Spektrum AS3X en SAFE Select technologie. AS3X zorgt er achter de schermen voor dat je geen last hebt van de effecten van de wind en turbulentie. Dit geeft een doelgericht en stevig gevoel, waardoor het lijkt alsof je met een veel groter vliegtuig vliegt. Daarnaast kun je optioneel gebruik maken van SAFE Select. Deze technologie begrenst en corrigeert te onstuimige vliegbewegingen automatisch.
Belangrijkste kenmerken
– Op schaal gemaakte replica van het bekende gevechtsvliegtuig – Eén van de leukste F-16 Falcon EDF (Electric Ducted Fan) modelvliegtuigen om mee te vliegen – Turbine met elf bladen voor grootste verticale prestaties en topsnelheden – Geïnstalleerde krachtige 4S-compatibele borstelloze motor, een 40 ampère ESC en vijf servo’s – Stevige en lichtgewicht constructie van gegoten epoxy – Neuskegel en bovenluik met magnetisch beveiligde sluiting – Spektrum AR636 6-kanaals ontvanger met toonaangevend 2,4GHz DSMX technologie – Eenvoudig vliegen met innovatieve SAFE Select technologie (optioneel in te schakelen) – Ongeëvenaarde stabiliteit en doelgericht vliegen dankzij exclusieve AS3X technologie – Maak naar behoefte gebruik van het bestuurbare neuswiel bij het landen
Specificaties
– Spanwijdte: 729mm- Lengte: 1099mm- Fan maat: 64mm- Gewicht: 900g
Video van de E-Flite F-16 Falcon 64mm EDF BNF
ean: 605482419748

prijs:  219.00  (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...