Losi Tenacity TT Pro 4WD SCT Brushless RTR – Brenthal |

De krachtige Losi Tenacity SCT Pro is een 1/10 schaalmodel van een shortcourse truck met vierwielaandrijving. Deze modelauto is gebouwd op het legendarische TEN platform. Hij is sterk, snel en uitgerust met geavanceerde technologie. Dat maakt deze shortcourse truck ideaal voor ruige races door je tuin, een grasveld of park.
Supersterke en slimme RC shortcourse truck
Het befaamde TEN platform van de Tenacity TT Pro staat garant voor opwindende off-road races. Dit platform heeft een zeer sterk aluminium chassis en de mogelijkheid om de ophanging en aandrijflijn aan te passen. Deze gave racewagen wordt bovendien geleverd inclusief een volledig metrisch hardware pakket en aluminium kenmerken. Alle slimme technieken die je je maar kunt wensen zitten erbij en dat zorgt voor absolute topprestaties. Voorbeelden hiervan zijn een Spektrum Smart 130A borstelloze ESC en een Spektrum Firma vierpolige 3150KV 550 motor. Hiermee bereik je met gemak topsnelheden van meer dan tachtig kilometer per uur. Uiteraard is de snelheidsregelaar (ESC) waterbestendig, geheel naar wens te programmeren en voorzien van bedrading met een IC5 verbinding. Als bestuurder hou je volledige controle dankzij de DX2E Active zender, een Spektrum AVC (Active Vehicle Control) ontvanger met besturingsprioriteit en Method wielen met Falken Wildpeak MT banden. Tot slot heeft dit schaalmodel een prachtige vormgeving die zeer nauw overeenkomt met echte shortcourse trucks.
Waterbestendige elektronica
De Losi Tenacity TT Pro is volgeladen met waterbestendige elektronica, zoals de ontvanger, de servo en de ESC (Electronic Speed Control). Dit geeft je de vrijheid om zorgeloos door de regen te racen, rond te tollen in de modder en sporen achter te laten in de sneeuw. Weer of geen weer, je kunt altijd genieten.
Aanpasbare schokdempers en sterk aluminium chassis
De oliegevulde schokdempers op alle vier hoeken zijn aanpasbaar en vangen zonder problemen de lelijkste klappen in ruig terrein op. Je kunt de schokdempers geheel afstemmen naar je behoefte zodat je altijd en overal profiteert van optimale prestaties. De basis van de Tenacity TT Pro bestaat uit een 3 mm geanodiseerd aluminium chassis met een 4 mm topdek. Om de levensduur en prestaties te verbeteren is het geïntegreerd met een realistische rolkooi van sterk materiaal. Ga met gierende banden door de bocht, vlieg door de lucht of rij gewoon loeihard. Wat je ook doet, het 3 mm chassis staat z’n mannetje.
Modelauto uitgerust met geavanceerde technologie
Deze fantastische racewagen is voorzien van de allerbeste technologie. Met Spektrum Smart technologie krijg je de volledige controle over het voertuig en dit vergroot je bewustzijn van en zekerheid over de mogelijkheden. De wagen is hierdoor bovendien zeer eenvoudig te besturen. De ingebouwde AVC technologie in de ontvanger maakt automatisch honderden aanpassingen in het gas en de besturing. Hierdoor wordt de kracht van de motor optimaal vertaald in snelheid en acceleratie. Je kunt deze techniek naar wens aanzetten of weer uitzetten. Afhankelijk van de omstandigheden pas je het benodigde niveau eenvoudig aan. Met AVC rij je op ieder moment sneller, dankzij een optimale stabiliteit.
Belangrijkste kenmerken
– Gebouwd op het legendarische TEN 4WD platform – Spektrum Smart 130A ESC en Spektrum Firma 4-Pole 3150 borstelloze motor – Spektrum DX2E Active radiosysteem met AVC en nieuwe SPMSR6100AT ontvanger – Waterbestendige onderdelen – 12mm aluminium schokdempers – Op racewagens geïnspireerd schaalmodel – Falken Wildpeak MT banden – Stabilisatorstangen – Aanpasbare spanschroeven – Kleurenschema met officiële licentie van Brenthal – Balk met ledlampen op de voorzijde – Drie met siliconen gevulde differentiëlen – Middendifferentieel
Specificaties
– Lengte: 535mm- Breedte: 297mm- Hoogte: 175mm- Gewicht: 2.7kg- Uitvoering: Brenthal
Benodigdheden
– 2-3S Lipo accu met EC5/IC5 stekker- Lipo lader
Video van de Losi Tenacity TT Pro 4WD
ean: 

prijs:  449.00  (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...