Traxxas 4-Tec 2.0 4WD Chassis | 020334830234

Het nieuwe Traxxas 1/10 4-Tec 2.0 AWD Chassis is een geweldige basis voor je streetracer. Het vier wiel aangedreven chassis is geschikt voor alle standaard 200 mm bodies. De ophangpunten voor de body zijn verstelbaar en zelfs de wielbasis kan enigszins aangepast worden. Zo kun je zelf je ideale 1 op 10 RC auto samenstellen. Het chassis is uitgevoerd met een Titan 12T 550 elektromotor en het XL-5 Electronic Speed Control systeem. De besturing is in de hand te houden met het TQ 2.4GHz radio systeem.
Titan 12-Turn 550 Modified Motor
De krachtige Titan 12T 550 elektromotor is een gemodificeerde motor met een overmaat armatuur en 12 koperwikkelingen. Dit zorgt voor een groot vermogen en koppel. De ingebouwde koelventilator zorgt voor de nodige koeling zodat er langer doorgereden kan worden. De motor heeft maar weinig onderhoud nodig en zorgt voor constante prestaties. De krachtbron wordt aangestuurd door het XL-5 elektronische snelheidsregeling systeem. Deze waterdichte regelaar kent drie rijprofielen, de Sport Mode, de Race Mode en de unieke Training Mode. Dit maakt de 1/10 RC auto op dit chassis geschikt voor elke rijder, van beginner tot gevorderde.
All-Wheel Drive
Het Traxxas 1/10 4-Tec 2.0 AWD Chassis is, zoals de naam al aangeeft, een vier wiel aangedreven chassis. De aandrijfassen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de krachten naar alle vier de wielen. Dit aandrijfsysteem is dusdanig robuust uitgevoerd dat ombouw naar een brushless systeem mogelijk is. Traxxas noemt dit chassis dan ook Brushless Ready. De wielen worden gedragen door olie gevulde Ultra Shocks schokbrekers zodat het contact met het wegdek altijd optimaal is. Om de replica sterwielen, met zichtbare schijfremmen, zitten de racebanden, ideaal voor een straatracer. Deze combinatie van vierwielaandrijving, schokbrekers, wielen en banden zorgen voor een geweldig weggedrag.
Complete en robuuste uitvoering
Het Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis is compleet en robuust uitgevoerd. Zo is alle elektronica zoals de ontvanger waterdicht uitgevoerd. Ook de krachtige Traxxas 2075 stuurservo is waterproof. Dit maakt rijden in natte condities, met regen of sneeuw, mogelijk. Alle tandwielen, differentiëlen, aandrijfassen stuur- en veringsonderdelen zijn zo stevig gebouwd dat ze grote krachten aan kunnen. Dit maakt het mogelijk om het chassis om te bouwen met een nog krachtigere motor. Zo is het Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis het ideale platform voor je eigen 1 op 10 streetracer.
Kort overzicht Traxxas 4-TEC 2.0 AWD Chassis
– Het verstelbare chassis is geschikt voor standaard 200 mm bodies – As-aangedreven full-time vierwielaandrijving – TQ 2,4 GHz radiosysteem – Waterdichte elektronica voor all-weather, all-season RC-racing – Titan 12-Turn 550 gemodificeerde motor – Krachtige XL-5 waterdichte elektronische snelheidsbesturing – Brushless Ready voor een eenvoudige upgrade naar Velineon power – Low-CG-vezel-samengestelde monocoque chassis met hoge benaderingshoek – Speciale gesloten race differentiëlen – Traxxas TQ 2.4GHZ besturing
Accu & lader
Het Traxxas 4-TEC 2.0 AWD Chassis wordt volledig gemonteerd geleverd maar zonder accu en lader. Dit maakt het mogelijk om zelf voor een accu en lader te kiezen. De verstelbare batterijhouder is geschikt voor een breed scala aan batterijen, waaronder de lang formaat NiMH en LiPo accu’s zoals:
– De 2923X met 3000 mAh NiMh zorgt voor ruim 15 minuten rijtijd op vaardigheidsniveau 1 – De 2950X met 4200 mAh NiMH zorgt voor ruim 25 minuten rijtijd op vaardigheidsniveau 1 – De 2843X met 5800 mAh 2S LiPo zorgt voor ruim 35 minuten rijtijd op vaardigheidsniveau 1
Zo zijn er verschillende combinaties mogelijk met diverse laders. Laat je adviseren door de experts van TopRC voor een combinatie die bij jouw verwachtingen past.
ean: 020334830234

prijs:  259.00  (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...